Here comes the big news!

May, 21, 20230 comments

On aika kilistellä kuohuvalla sillä tänään on ensimmäinen päivä, kun olen virallisesti päätoiminen yrittäjä. ❤️

Irtisanouduin päätyöstäni, 13 vuoden vakituisesta työsuhteesta kultasepänliikkeessä. 

Olen aina ollut visualisti, rakastanut piirtää ja maalata. Mutta tämä, että tästä tuli nyt mun päätyöni sai ensi sykäyksensä vuonna 2018, kun maalasin meille kotiin taulun. Ensin läheiseni sekä työkaverini alkoivat kiinnostua taiteestani ja sitten heidän läheisensä ja sain ensimmäiset tilaustyöni. Perustin tämän Instagram tilin ja tilauksia alkoi ripotellen tulla lisää ja siitä se lähti kasvamaan, kuin lumipallo. Olin häkeltynyt, kun ihmiset olivat kiinnostuneita taiteestani ja siitä se ajatus lähti, ensin kevytyrittäjänä ja sitten sivutoimisena yrittäjänä. Haave siitä, että voisin alkaa tekemään työkseni sellaista, mikä on aina ollut minussa ja mitä rakastan!❤️

Mutta sitten mieheni sairastui ja koko elämä ja unelmani otti takapakkia. Meillä on pieni 3 vuotias tytär ja pelko elämästä otti vallan. Luonnollisesti en uskaltanut ottaa tässä muuttuneessa elämäntilanteessa riskiä, että mitä jos en tulekaan toimeen taiteilijana, kun olen nyt yksin pitämässä taloutta yllä perheessämme, eikä tulevaisuudessa näkynyt valoa mieheni parantumisen suhteen.

Hautasin haaveet päätoimisesta yrittämisestä ja jatkoin vanhassa työpaikassani, vaikka tuntui, ettei sillä ollut enää mitään annettavaa minulle. Tunsin oloni tukahdetuksi ja voin todella pahoin. Maalasin aina, kun kerkesin sillä se teki minut onnelliseksi ja pois huolista ja ikävistä ajatuksista.

Suurin elämän arvoni on iloita elämän pienistä asioista, sillä ne ovat oikeasti niitä suurimpia. Päivä kerrallaan iloisia asioita on tupsahdellut elämään ja on ollut aivan uskomattoman ihanaa, kun ihmiset ovat tilanneet minulta taidetta. Tänä keväänä sydämeni sykähti, kun British Vogue kutsui taidettani näytille heidän lehteensä. Olen mielettömän kiitollinen ja otettu, että näin arvostettu lehti tunnustaa taidettani ja suurin kiitos kuuluu asiakkailleni, että olen saanut ja saan tehdä tätä työtä tulevaisuudessa täydestä sydämestä!❤️ Olen jokaisesta työstä aivan äärettömän kiitollinen.🙏

Rakas mieheni jaksaa auttaa ja kannustaa minua tässä jännittävässä elämänvaiheessa sairaudestaan huolimatta ja on todella tärkeä osa koko tätä unelmaani. Ihana tunne sisällä, että tulossa on kaikkea mahtavaa ja olen valmis siihen❤️ Pitäkää unelmista kiinni!

Nyt minulla on tilaustyökalenteri auki, joten jos sinulla on ajatuksissa kotiisi uniikki taideteos, ota yhteyttä, niin suunnitellaan lisää.

Rakkaudella,

Silja

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0