Turvalliset maksutavat Visma pay:n kautta

Nopeat toimitukset valmiille teoksille suomeen

Ilmaiset toimituskulut Suomeen

Silja Alitalo – Taiteilija

 

Olen Silja(s.1987), Porista kotoisin oleva taiteilija.

Rakkauteni maalaamiseen syntyi jo lapsena. Paperia ja kyniä kului paljon, mutta intohimo taiteeseen ei koskaan kulunut mukana, vaan kasvoi kanssani elämän varrella eri muodoissa.

Yläaste ikäisenä olin kuvataidepainotteisella luokalla ja lukiossa tein kuvataidediplomin. Lukion jälkeen hain Tyrvään käsi- ja taideteolliseen, josta valmistuin kultasepänalan artesaaniksi. Pienet, kauniit ja kimaltelevat asiat ovat aina kiehtoneet minua.

Käsillä tekeminen on aina ollut elämässäni läsnä, mutta maalaaminen on eniten lähellä sydäntäni. Maalatessa voin uppoutua jopa tuntikausiksi syvälle omiin ajatuksiini, antaa siveltimen ja palettiveitsen viedä. Rakastan tunnetta, kun saa luoda jotain uutta ja kaunista.

Inspiraatiota ammennan eri tunnetiloista, luonnosta sekä niistä elämän pienistä iloista, jotka ovatkin niitä suurimpia. Tuulessa havisevat puiden lehdet, soliseva vesi, rauhallinen niitty, kivien ja kallioiden ikipinnat, meren aaltojen voimakas tahto, taivaalle piirtyvien pilvien erilaiset muodot ja värit, jotka muokkautuvat jatkuvasti erilaiseksi.

Jokainen maalaus on uniikki ja syntynyt mieleni ja sydämeni sopukoista. Jokainen maalaus on myös minulle erittäin rakas, sillä jokaiseen liittyy oma tarinansa, tunteita, muistoja ja ajatuksia. Voisi sanoa, että jokainen maalaus on pala elämääni. 

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0