Turvalliset maksutavat Visma pay:n kautta

Nopeat toimitukset valmiille teoksille suomeen

Ilmaiset toimituskulut Suomeen

Hinnasto

Mistä Hinta koostuu?

Tilaustyönä teetettyjen teosten suuntaa antava esimerkkihinnasto on esitettynä alla. Teoksen hinta ei kuitenkaan aina ole sidottuna pelkästään teoksen kokoon, vaan hinta koostuu teoksen koosta, materiaalikustannuksista sekä käytettävästä aika-arviosta. Teoksen voi tilata joko akustiikkalevylle tai canvakselle.

Teoksen toimitusaika?

Tällä hetkellä tilausteosten arvioitu valmistumisaika on n. 5-7 viikkoa tilauksen hyväksymisestä. Teoksillani on tyytyväisyystakuu, jos et ole tilausteokseen tyytyväinen, keksitään siihen yhdessä sinua miellyttävä ratkaisu.

Teos omilla mitoilla?

Teoksia on mahdollista tilata myös omilla mitoilla. Pienistä teoksista aina todella suuriin teoksiin. Yksittäisen akustiikkateoksen suurin mahdollinen koko on 120cm x 240cm, Toki näitäkin voidaan ripustaa vierekkäin jolloin saadaan erittäin näyttävä ja iso teos. Canvasteoksen suurimmat koot liikkuvat n. 200cm x 300cm koossa.

Akustiikkalevyn hyvänä puolena on sen erinomainen muotoilumahdollisuus, eli levyä saa lähes minkä muotoisena tahansa. Oli sitten kyseessä suorakulmainen, pyöreä, ovaali tai vaikka Hexagonin muotoinen.

Minkä tyylinen teos?

Voit vaikuttaa täysin, minkä tyylistä teosta olet hakemassa värimaailmaltaan, muodoltaan, struktuuriltaan tai esittävyydeltään. Voit myös antaa minulle täysin vapaat kädet suunnitella teos tilaasi, johon kaipaat kaunista katseenvangitsijaa. Teoksen suunnitellusta paikasta ja sitä ympäröivästä tilasta olisi hyvä lähettää aina minulle kuva jo heti suunnitteluvaiheessa. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Lähetän teoksen valmistusvaiheista sinulle kuvia haluamaasi yhteydenpitotapaa käyttäen. Voit vaikuttaa vielä tässä vaiheessa teokseen käytettäviin väreihin ja tyyliin, jos teos ei vielä täysin ole toivomasi kaltainen.

Pyöreä teos?

Pyöreissä teoksissa suurin koko tällä hetkellä on halkaisijaltaan 120cm. Pyöreä 120cm teos on erittäin näyttävä ja vangitsee varmasti katseen huoneesta. Galleria sivulla mm.”Gaia” niminen akustiikkateos on 120cm halkaisijaltaan. Pyöreä sopii mm. erinomaisesti vaikka ruokailutilan pöydän päätyyn, katseenvangitsijaksi olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Yritykselle erinomaisesti odotus- tai neuvottelutilaan.

Vinkki!

Teoksen kokoa voit havainnollistaa hyvin teippaamalla esimerkiksi maalarinteipillä seinään äärirajat ja suunnitella minkä kokoinen teos tilaan sopisi. Esimerkiksi sohvan tai sängyn yläpuolelle tulevan teoksen olisi hyvä olla vähintään 2/3 osaa kalusteen leveydestä. Eli esimerkiksi 3m leveän sohvan päälle ripustettu teos olisi hyvä olla vähintään 2m leveä,  tai 180cm leveän sängyn yläpuolelle vähintään 120cm leveä teos, jotta se tulisi esille parhaalla mahdollisella tavalla

Mitä materiaaleja käytän tilausteoksissa?

Akustiikkateoksissa käytän pääasiassa Satakuntalaisen yrityksen Konto Oy:n pintaturpeesta valmistamia pohjia. Pohjilla on erinomainen kaiun vaimennuskyky. Lisää tietoja löydät täältä.

Peruskokoisissa canvasteoksissa, joita löytyy valmispohjina, käytän korkealaatuisia Euroopassa valmistettuja valmispohjia. Pohjia joita ei löydy valmiskoossa, käytän Suomalaisen puusepänliikkeen kotimaisia erittäin laadukkaita ja korkealaatuisia kiilakehyksiä ja pingotan kankaat itse kehykselle. Kankaana näissä toimii yleensä pohjustettu 100% puuvilla. Voit myös pyytää mihin tahansa teokseen puusepänliikkeen valmistamia pohjia, jotka ovat erittäin korkealaatuisia. Tämä vaikuttaa myös hieman teoksen toimitusaikaan sekä hintaan, mutta ei merkittävästi.

Toimitus sisältyy hintaan

Hintoihin sisältyy toimitus asiakkaan kotiovelle. Asiakkaalle ei tule maksettavakseen siis erillisiä toimituskuluja, jotka joskus saattavat yllättää suuruudellaan, vaan toimituskulut sisältyvät teoksen hintaan. 

Teoksen maksaminen?

Teos maksetaan vasta, kun olet täysin tyytyväinen teoksen ulkonäköön. Maksutapoina tilausteoksissa on lasku tai käteinen. Maksettuasi teoksen, teen tilauksen kuljetusyhtiölle teoksen kuljettamista varten.

Valmiille teoksilleni verkkokaupassani on erittäin laajat maksutavat Visma Pay:n kautta. Siellä on mm. saatavilla Fellow lasku, saat tehdylle ostokselle 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Halutessasi voit ottaa käyttöön Fellow Tililuoton ja maksaa ostokset joustavasti osissa, alkaen 9,90 €/kk. Mikäli et käytä luotto-ominaisuutta, tililuotto on ilmainen.

Valmiita teoksia verkkokaupassa

Valmiita maalaamiani teoksia löytyy verkkokaupasta, näissä hinta on hieman edullisempi tilausteokseen verrattuna, lisäksi teos lähtee toimitukseen 2-5 arkipäivän kuluttua tilauksesta, joten se saapuu erittäin nopeasti sinun kotiasi kaunistamaan.  Valmiilla verkkokaupan teoksilla on kuluttajasuojalain 14vrk palautusoikeus. Palautuskustannuksista vastaa ostaja(pakkaus/lähetys) Kysy palautusohjeet aina erikseen info@siljart.fi

Tapaaminen?

Olet myös aina tervetullut katsomaan valmiita teoksiani paikanpäälle kotiini. Satakunnan ja Porin lähikuntien alueella voin myös tulla sinun kotiisi suunnittelemaan ja keskustelemaan mahdollisesta teoksen hankinnasta. Tapaamisen sopimiseksi ole yhteydessä sähköpostitse info@siljart.fi tai alla olevan “ota yhteyttä” painikkeen kautta.

Vastaan mielelläni, jos sinulle heräsi kysymyksiä tilausteoksiin tai valmiisiin teoksiin liittyen!

50 x 70 cm= 450€

60 x 60 cm = 450€

60 x 80 cm = 550€

60 x 120 cm = 750€

80 x 100 cm = 800€

100 x 100 cm  =1000€

120 x 120 cm = 1400€

100 x 150 cm  = 1450€

100 x 200cm = 1950€

120 x 240 cm = 2600€

PYÖREÄT

Esimerkkikokoja Ø

60cm = 450€

70cm = 550€

80cm = 650€

90cm =750€

100cm = 900€

120cm = 1200€

 

Ostoskori0
There are no products in the cart!
Jatka ostoksia
0